free amp template

Bli Online

Dyqane Afër Teje

Tani në Treg

i Butë & i Ëmbël

i Pasur & Kremoz

Vibrant & Aromatik 

mbi ne

Prodhuar në Shqipëri me burime vendase dhe ekzotike, për të ushqyer njerëzit si dhe tokën dhe për promovim të ekonomisë lokale.

Produkt i pastër dhe i thjeshtë. Asgjë më pak, asgjë më shumë.

Prodhuar në mënyrë artizanale në seri të vogla duke përdorur teknika tradicionale të lashta për të siguruar cilësinë më të lartë.

Kuzhinë dedikuar ushqimeve me bazë bimore.

Përmes procesit të sythëzimit eliminohen antinutrientët dhe rritet përthithja e vitaminave dhe mineraleve.

Përpunim i ngadaltë i ingredientëve në temperatura të ulta për të ruajtur vlerat ushqimore dhe shijen natyrale.

lidhu me ne

pemla.al

pemla.al

pemla.al

info@pemla.al

© Copyright 2020 Pemla ShPK